Artiesten 2018

Campi Qui Pugui – Mannekens Piss (Spanje)

Wat doet Manneke Pis in Woerden? De tijd is gekomen om een nieuwe fontein te introduceren. De ingrediënten?

Veel brons, een drietal bijzondere levende standbeelden, kleurrijk licht en vooral heel veel water …

Duo Abbraccio – Hug you! (Belgie) 

Ze zijn er opeens en zo zijn ze weer weg. Plotsklaps naast je, voor je auto, op je schoot … of ze nemen je mee waarheen dan ook! Het is pure improvisatie theater en de hoofdrol … speelt U.

Marc Heijnen – Bankman (Nederland)

De Bank … een plek voor iedereen. Een openhartige ontmoeting met een bijzondere clown die allesomvattend improvisatie theater brengt.

Claudio Mutazzi – Street Coffee (Italie)

Een korte koffiepauze in de hectiek van alledag: een bakfiets verandert in mobiele koffiebar. Een opvallend figuur mengt zich tussen de toeschouwers en lokt ze uit hun tent, een Italiaan.

Close Act – Actred (Nederland)

Zes krachtige steltdansers toornen hoog boven het publiek uit en trotseren de verwachtingsvolle blik van het publiek. Ze gebruiken enorme vlaggen om de kijkers te verleiden, te bespelen en te imponeren. Verwarring doet zijn intrede als het ontrafelen begint. Zijn het krijgers of verleiders, zijn ze boos, geamuseerd of is het slechts spel. Twee slagwerkers zwepen met een stevig ritme de zes dansers op.

Irrwisch – The Bobbies (Oostenrijk)

Sluit ramen en deuren, bind kinderen vast in de kinderwagens, haal etalages en toonbanken leeg, let op uw tas, bh en portemonee: Irrwisch uit Oostenrijk is terug in Woerden! Drie Engelse politieagenten geven een geheel eigen en theatrale invulling aan het handhaven van de openbare orde en veiligheid. Ze kiezen voor de aangename chaos, verwarring en hilariteit.

Vivaz – Percussie (Nederland) 

Vivaz Samba is een enthousiaste Samba percussie band uit Woerden. Enthousiasme en Braziliaanse energie maken deze band tot een succes. Laat u meeslepen.

Rob’s Kinder-draaimolen – Draaimolen (Nederland) 

Een ouderwetse kinderzweefmolen. Er kunnen 14 kinderen plaatsnemen in de leeftijd van 2 tot 12 jaar. De allerkleinsten worden met een extra gordeltje vastgezet.

Rabobank – Speeltoestellen

Lekker springen op en neer steeds maar weer, maar… wel je schoentjes uit.