Artists Against Broodje Ham, Broodje Kaas

Wij Steunen Onze Straattheaterartiesten!

Bij ons draait het niet alleen om het aanbieden van spectaculaire straattheateracts, maar ook om het koesteren van de artiesten die deze magie mogelijk maken. Daarom zijn we trots om “Artists Against Broodje Ham, Broodje Kaas” te steunen!

Wat betekent dit precies? Nou, in plaats van onze getalenteerde artiesten af te schepen met een simpel broodje ham of kaas, gaan wij een stap verder. Wij geloven dat onze artiesten net zoveel zorg en aandacht verdienen als de voorstellingen die ze geven. Daarom zorgen wij voor een heerlijke, voedzame maaltijd die ze zelfs mee kunnen nemen voor onderweg.

Elke artiest ontvangt bij ons:

  • Een gevarieerde en smaakvolle maaltijd an afloop van het festival.
  • Vers bereide gerechten, aangepast aan diverse dieetwensen en voorkeuren.
  • Handige verpakkingen, zodat ze hun maaltijd gemakkelijk kunnen meenemen mochten ze niet kunnen blijven eten na afloop van het festival.

Door dit te doen, laten we zien dat we onze artiesten waarderen en ondersteunen. We willen dat ze zich gewaardeerd voelen en optimaal kunnen presteren, waar ze ook zijn.

Bij ons is de artiest niet zomaar een uitvoerder; ze zijn een essentieel onderdeel van onze gemeenschap en verdienen de best mogelijke verzorging.