SPONSOREN, VRIENDEN EN BEZOEKERS: BEDANKT EN TOT VOLGEND JAAR!

Straattheater Festival Woerden bedankt al haar sponsoren, vrienden en bezoekers voor het mogelijk maken van het ‘Klein Straattheater Festival’ op 6 november. 

Door de aanhoudende corona maatregelen was het voor het tweede jaar op rij niet mogelijk om een regulier festival te organiseren. Wel waren er mogelijkheden om als ‘doorstroomevenement’ toch even van ons te laten horen, en een voorproefje te geven op een hopelijk spetterende editie in 2022 – wat naast het 35 jarig jubileum ook samenvalt met Woerden 650 jaar stad. Alhoewel het ‘Klein Straattheater Festival’ een groot succes was, kunnen we niet wachten tot we weer een normale editie kunnen organiseren. Graag tot volgend jaar!


Special thanks to: Robbert Maijenburg Fotografie

Bekijk de video van de “lite” editie 2021

Word vriend van het Straattheater Festival!

Alleen met de hulp van vrijwilligers, vrienden en sponsoren kunnen we het Straattheater Festival Woerden ieder jaar terug laten komen met een spectaculair programma van internationale en nationale artiesten.

Draagt u het Straattheater Festival Woerden ook een warm hart toe? Word dan ‘Vriend van het Straattheater Festival Woerden’.

Vanaf slechts €10,- per jaar steunt u ons al! Meer geven mag natuurlijk altijd.

Ja ik word vriend

Club van 100

Alleen met de hulp van vrijwilligers, vrienden en sponsoren kunnen we het Straattheater Festival Woerden ieder jaar terug laten komen met een spectaculair programma van internationale en nationale artiesten. Draagt u het Straattheater Festival Woerden ook een warm hart toe? Word dan ‘Vriend van het Straattheater Festival Woerden’. Vanaf slechts €10,- per jaar steunt u ons al! Meer geven mag natuurlijk altijd.

Club van 100

Wat is Straattheater?

Het Straattheater Festival is een begrip in het Woerdense. In 2020 organiseren wij alweer de 35e editie. Maar hoe is dit evenement ontstaan?

LEES MEER OVER DE HISTORIE
WAT IS ER NOG MEER TE DOEN IN WOERDEN?