Het volgende Straattheater Festival Woerden is op 29 juni 2024

Het Straattheater Festival Woerden is een jaarlijks terugkerend evenement dat al 36 edities lang bezoekers vermaakt en verrast met spectaculaire en kleurrijke straattheater acts. Altijd in het laatste weekend van juni.

Of je nu jong of oud bent, het Straattheater Festival Woerden heeft voor iedereen iets te bieden. Van grappige en verrassende performances tot indrukwekkende en adembenemende acrobatiek en muziekvoorstellingen. Je kunt genieten van acts uit binnen- en buitenland en kunt kiezen uit verschillende genres, stijlen en thema’s.

We zijn trots dat we dit evenement elk jaar mogen organiseren en kijken er enorm naar uit om je te verwelkomen op ons festival. Mis deze onvergetelijke ervaring niet en kom naar het Straattheater Festival Woerden op 29 juni 2024!

We kijken ernaar uit om je daar (weer) te ontmoeten.

Opening straattheaterfestival

Word vriend van het Straattheater Festival!

Alleen met de hulp van vrijwilligers, vrienden en sponsoren kunnen we het Straattheater Festival Woerden ieder jaar terug laten komen met een spectaculair programma van internationale en nationale artiesten.

Draagt u het Straattheater Festival Woerden ook een warm hart toe? Word dan ‘Vriend van het Straattheater Festival Woerden’.

Vanaf slechts €10,- per jaar steunt u ons al! Meer geven mag natuurlijk altijd.

Ja ik word vriend

Club van 100

Alleen met de hulp van vrijwilligers, vrienden en sponsoren kunnen we het Straattheater Festival Woerden ieder jaar terug laten komen met een spectaculair programma van internationale en nationale artiesten. Draagt u het Straattheater Festival Woerden ook een warm hart toe? Word dan ‘Vriend van het Straattheater Festival Woerden’. Vanaf slechts €10,- per jaar steunt u ons al! Meer geven mag natuurlijk altijd.

Club van 100

Wat is Straattheater?

Het Straattheater Festival is een begrip in het Woerdense. In 2024 organiseren wij alweer de 37e editie. Maar hoe is dit evenement ontstaan?

LEES MEER OVER DE HISTORIE
WAT IS ER NOG MEER TE DOEN IN WOERDEN?