De 35e editie van het straattheater op 24 en 25 juni 2022!

Waar we twee jaar lang geen regulier festival hebben kunnen organiseren, maken we ons nu (eindelijk) klaar voor de 35e editie van het straattheaterfestival. En dan vieren wij ons jubileum óók nog eens tijdens het 650-jarige bestaan van de stad Woerden.

Onze lijst met artiesten en acts is nóg groter en daarom organiseren we dit jaar een tweedaags festival! Namelijk op vrijdagavond 24 juni én zaterdag 25 juni.

Bekijk de video van de “lite” editie 2021

Word vriend van het Straattheater Festival!

Alleen met de hulp van vrijwilligers, vrienden en sponsoren kunnen we het Straattheater Festival Woerden ieder jaar terug laten komen met een spectaculair programma van internationale en nationale artiesten.

Draagt u het Straattheater Festival Woerden ook een warm hart toe? Word dan ‘Vriend van het Straattheater Festival Woerden’.

Vanaf slechts €10,- per jaar steunt u ons al! Meer geven mag natuurlijk altijd.

Ja ik word vriend

Club van 100

Alleen met de hulp van vrijwilligers, vrienden en sponsoren kunnen we het Straattheater Festival Woerden ieder jaar terug laten komen met een spectaculair programma van internationale en nationale artiesten. Draagt u het Straattheater Festival Woerden ook een warm hart toe? Word dan ‘Vriend van het Straattheater Festival Woerden’. Vanaf slechts €10,- per jaar steunt u ons al! Meer geven mag natuurlijk altijd.

Club van 100

Wat is Straattheater?

Het Straattheater Festival is een begrip in het Woerdense. In 2022 organiseren wij alweer de 35e editie. Maar hoe is dit evenement ontstaan?

LEES MEER OVER DE HISTORIE
WAT IS ER NOG MEER TE DOEN IN WOERDEN?